Lamelparket geleverd bij verkeerde adres

Op vluchthavens is het dagelijks natuurlijk hartstikke druk met ontzettend veel bezoekers. Alle bagage moet natuurlijk naar de vliegtuigen gebracht worden en bij aankomst weer op de juiste lopende band worden gezet.Dit vergt natuurlijk goede oplettendheid onder het luchthaven personeel.

Het komt dan ook wel eens voor dat er koffers of andere transportgoederen verkeerd worden afgeleverd. Dit is zeer storend voor mensen of leveringen die internationaal worden verzonden. Mijn buurman heeft vorig jaar meegemaakt dat zijn bagage verkeerd was verzonden.

Ze gingen op vakantie naar Mallorca in Spanje. Met het hele gezin vertrokken zij vanaf schiphol. Bij het inchecken zette mijn buurman de koffers op de loopband die aangewezen werd door de receptioniste. De koffers waren in orde en kwamen gemakkelijk door de weegschaal test heen.Ze mochten 20 kilo meenemen en de koffer bedroeg 18,5 kilo aan kleding.

Een enkele uren later zaten zij in het vliegveld naar Mallorca. Zijn vrouw had vliegangst en de kinderen waren nogal onrustig. De reis moest dus niet veel langer duren. Na 2,5 uur vliegen liepen zij de aankomsthal binnen. De kinderen haalde nog een ijsje en mijn buurvrouw ging wachten op de koffers. Na een uur waren de koffers er nog niet en ging de buurvrouw contact zoeken met een luchthaven medewerker.

Met haar telefoon belde ze naar het bagagepersoneel en die vertelde dat er geen koffers meer in de kar zaten. Daar stonden ze dan zonder bagageĀ  in Mallorca. Zonder enige schone kleren of een oplader van een telefoon gingen zij naar het appartement. 3 dagen later werden de koffers teruggestuurd nadat ze gevonden waren in de bagage van een vlucht naar Peru.

Niet alleen mijn buurman heeft pech gehad met de levering van zijn Bagage. Een van de grootste vloeren en tapijten handelaren uit de achterhoek had 2 internationale zendingen verstuurd naar China en Nepal. De zending bevatte lamelparket van wel 15m3.

Het was speciaal ingepakt en verzonden met track and trace code. Na 3 weken kreeg hij een boze email van de klant dat het pakketje nog niet was aangekomen. Na contact met de vliegmaatschappij bleek dat ook het lamelparket verkeerd was ingeladen bij het laadruim van het vliegtuig.Hardwood-Floors-web

De vliegtuig maatschappij heeft om het goed te maken de reiskosten vergoed. De consument hoefde dus minder te betalen voor de vloer en was uiteindelijk zeer tevreden met de oplossing. De vloer lag uiteindelijk na 4 weken netjes op zijn plaats in China en Nepal.

Wk voetbal

Het hele land is er mee bezig en de voorbereidingen zijn in volle gang. Het wk voetbal begint eind deze week al. In onze stad Ede willen wij zo centraal mogelijk een groot scherm ophangen om zo alle mensen te kunnen laten kijken in de stad met elkaar om een goede sfeer te creeeren. Naast de goede sfeer is het voor horeca ondernemers zeer aantrekkelijk.
Zij betalen naar goed advies van hun onafhankelijk financieel adviseur een gedeelte mee voor het scherm en mogen inruil daarvoor een buitenbar op het plein neerzetten.
Door de prijzen gelijk te houden blijft het eerlijke concurrentie. Als de een bier voor 2,80 verkoopt en de andere bar expres het bier 1,50 gaat houden is het een oneerlijke strijd. Daarom word vooraf ook door een onafhankelijk financieel adviseur de bierprijs bepaald. Door veel te verkopen kan je eenvoudig de prijs van het televisiescherm terugbetalen.financial adviser
Het scherm brengt mensen samen en laat mensen bij elkaar komen. In Arnhem doen ze dit al jaren en dit zorgt voor mooie of mindere mooie momenten.
Naast het wk scherm hebben wij de hele kroeg versiert in het oranje. Door een goed gesprek met onze onafhankelijk financieel adviseur hebben wij goedkoop versier artikelen kunnen kopen en onze kroeg omgetoverd tot een feestelijk Wk paradijs.
Daarnaast hebben we dit jaar een wk poule die je mag invullen. De kosten voor het meedoen aan deze poule bedragen 15 euro. Inruil hiervoor krijg je een echt wk pak en een kans op de hoofdprijs een avond lang gratis bierdrinken in de kroeg. Deze actie konden wij verstrekken aangezien wij volgens onze onafhankelijk financieel adviseur teveel bier hadden ingekocht. De prijzen en de winnaars komen gelijk na de finale op het podium in de kroeg. Zorg er dus voor dat je er bij bent a.s. vrijdag in Ede op het plein.