Wk voetbal

Het hele land is er mee bezig en de voorbereidingen zijn in volle gang. Het wk voetbal begint eind deze week al. In onze stad Ede willen wij zo centraal mogelijk een groot scherm ophangen om zo alle mensen te kunnen laten kijken in de stad met elkaar om een goede sfeer te creeeren. Naast de goede sfeer is het voor horeca ondernemers zeer aantrekkelijk.
Zij betalen naar goed advies van hun onafhankelijk financieel adviseur een gedeelte mee voor het scherm en mogen inruil daarvoor een buitenbar op het plein neerzetten.
Door de prijzen gelijk te houden blijft het eerlijke concurrentie. Als de een bier voor 2,80 verkoopt en de andere bar expres het bier 1,50 gaat houden is het een oneerlijke strijd. Daarom word vooraf ook door een onafhankelijk financieel adviseur de bierprijs bepaald. Door veel te verkopen kan je eenvoudig de prijs van het televisiescherm terugbetalen.financial adviser
Het scherm brengt mensen samen en laat mensen bij elkaar komen. In Arnhem doen ze dit al jaren en dit zorgt voor mooie of mindere mooie momenten.
Naast het wk scherm hebben wij de hele kroeg versiert in het oranje. Door een goed gesprek met onze onafhankelijk financieel adviseur hebben wij goedkoop versier artikelen kunnen kopen en onze kroeg omgetoverd tot een feestelijk Wk paradijs.
Daarnaast hebben we dit jaar een wk poule die je mag invullen. De kosten voor het meedoen aan deze poule bedragen 15 euro. Inruil hiervoor krijg je een echt wk pak en een kans op de hoofdprijs een avond lang gratis bierdrinken in de kroeg. Deze actie konden wij verstrekken aangezien wij volgens onze onafhankelijk financieel adviseur teveel bier hadden ingekocht. De prijzen en de winnaars komen gelijk na de finale op het podium in de kroeg. Zorg er dus voor dat je er bij bent a.s. vrijdag in Ede op het plein.