Promotie technieken

Mijn primaire baan is hiker zijn bij EasyWay. Dit is een bedrijf dat studenten inzet om auto’s en personen te vervoeren van punt A naar punt B. Deze baan is heerlijk flexibel. Je kunt elke dag nog je beschikbaarheid aanpassen, waardoor je jezelf altijd op het laatste moment nog kan opgeven of vrij nemen. Mocht er dus iets tussen komen, dan is dat geen probleem. Ik werk hierdoor erg graag voor EasyWay. Alles verloopt soepel en er is veel mogelijk.

 

Ondanks het feit dat ik erg graag werk bij EasyWay, wilde ik mijzelf wat breder oriënteren. Ik volg momenteel een studie genaamd Communication and Multimedia Design in Utrecht. Het leek mij leuk om me ook in dit multimedia vakgebied beter te gaan ontwikkelen. Dit zou een win win situatie worden, omdat ik én extra geld verdien én meer ervaring op doe op dit gebied. 

 

Ik heb besloten om een eigen bedrijfje op te starten. Het is een grafisch ontwerpbureau genaamd Grinder Studios. Hiermee hoop ik klanten te vinden die op zoek zijn naar ontwerpjes. Hierbij moet je denken aan print producten zoals logo’s, visitekaartjes, posters, flyers, affiches, brochures etc. Ook maak ik mock-up voor websites en in sommige gevallen zelfs animatievideos.

 

Ik ben nog bezig met het bepalen van hoe ik mijn bedrijfje het best kan gaan promoten, want tot nu toe loopt het nog niet echt. Zelf zat ik te denken aan online en offline promotie. Bij online moet je denken aan facebook. Offline promotie bestaat meer uit het uitdelen van flyers enzovoorts. Ik heb tot nu toe alleen nog maar online promotie geprobeerd, maar dit heeft tot nu toe weinig opgeleverd. Vandaar dat ik me binnenkort ga storten op de offline promotie.

 

Mocht dit allemaal niet werken kan ik in de toekomst altijd nog een bedrijfsfilm laten maken. Ik gok dat wanneer mensen zien hoe ik te werk ga ze misschien eerder geïnteresseerd worden om iets van me te kopen dan wanneer ze puur op mijn woorden af moeten gaan. Dit geeft ze misschien en wat vertrouwder gevoel. Een bedrijfsfilm laten maken kan er dus voor zorgen dat mijn bereik en bekendheid wordt vergroot. Daarnaast is het fijn dat zo’n bedrijfsfilm zorgt voor een wat meer persoonlijke benadering. Er staat nu al een foto op mijn website, maar ik denk dat een filmpje toch beter werkt. Wanneer iemand een vriendelijk beeld van zichzelf schetst, komt deze persoon gelijk goed op je over. Dit is een pluspunt.

Hard werken voor je geld

Mijn ouders hebben het best goed voor elkaar. Zij werken allebei, dus er komt genoeg geld binnen om luxe van te leven. Mijn vader werkt al zijn hele leven voor KPN. Hij heeft zichzelf in vijfentwintig jaar opgewerkt van palenteller naar hoofdmanager binnen het bedrijf. Hij vindt daarom ook dat een diploma niet alles zegt. Ook zonder kan je succes boeken, zo lang je maar hard werkt. Mijn moeder leidt arts-assistenten op tot internist.

 

Zij verdienen samen genoeg geld. Wij wonen in een mooi huis in een nieuwbouw wijk en gaan gemiddeld drie tot vier keer per jaar op vakantie. Je kan zeggen dat we verwend zijn, maar er wordt wel hard gewerkt voor het geld dat binnenkomt. Dat geld groeit niet zomaar aan de bomen. Misschien dat het vier keer op vakantie gaan een beetje overdreven is, maar wat moet je anders met je geld? Van op vakantie gaan geniet je tenminste wel optimaal.

 

Mijn ouders zijn druk bezig om hun huis af te betalen. Dit heeft erg veel voordelen, zeggen zij. Voor hun sowieso, omdat ze dan minder vaste lasten kwijt zijn aan het eind van de maand. Ook voor mijn broertje en mij heeft het zo zijn voordelen. Wanneer mijn ouders komen te overlijden, krijgen wij een afbetaald huis op onze naam staan. Alle opbrengsten van de verkoop van het huis gaan dan direct naar ons.

 

Ondanks het feit dat wij wel goed zitten qua geld, heeft mijn vader de hulp van een pensioenadviseur ingeschakeld. Deze meneer geeft advies over zijn pensioen en dat van mijn moeder. Samen hebben zij afgesproken hoe veel mijn vader per maand aan de kant moet leggen voor zijn pensioen. Dit deed hij, omdat hij later als hij geen baan meer heeft, nog steeds kan genieten van het luxe leven.

 

Wanneer je een dagje ouder bent wil je natuurlijk nog steeds genieten van het leven net zoals nu. Je hebt dan veel meer vrije tijd, dus ook veel meer tijd om geld uit te geven. Alles op jonge leeftijd spenderen is daarom erg onverstandig. Het gaat ten koste van het fortuin dat je op kan bouwen voor later. Wanneer je al die tijd voor jezelf hebt ten tijden van je pensioen wil je waarschijnlijk net zo vaak, al niet vaker, op vakantie. Op die leeftijd heb je geen tijd meer om dat geld te verdienen. Dat moet je dan al hebben opgespaard.

Trots als een pauw op mijn PME Jeans

Kijk hem eens gaan! Als een pauw zo trots wandelt hij door Utrecht. Waar hij vroeger de straten sierde met broeken in flamboyante kleuren heeft hij nu steevast stoere spijkerbroeken aan. Groene, gele, blauwe, rode, oranje, paarse en roze pantalons hebben plaatsgemaakt voor PME Jeans. Waar deze verandering in broekenkeuze ineens vandaan komt weet niemand. Sommige mensen zeggen dat z’n vriendin ineens helemaal klaar was met die quasi kakker broeken anderen beweren bij hoog en laag dat hij het zelf hoogtijd vond voor een andere look. Ik zelf wist – meer nog dan anders – helemaal van niets en vroeg me vooral af waar hij die stoere spijkerbroek had gekocht. Via via kwam ik er achter dat hij ze online had gekocht omdat ook hij de juiste broek ook niet kon vinden in de winkels van Utrecht. Via de zoekopdracht “please jeans online shop” kwam hij terecht in een groot online warenhuis, diezelfde route zou ik ook gaan volgen.

Ik was namelijk ook wel toe aan een nieuwe broeken collectie, vrienden klaagde namelijk al een tijdje over mijn slechte pantalon keuzes en mijn vriendin was inmiddels afgestapt van de subtiele hints en vond al die versleten broeken maar niets.

 

Als ik iets doe, doe ik het gelijk goed dus ging ik voor het complete plaatje. Naast een stoere spijkerbroek van PME Jeans liet ik ook maar gelijk mijn baard staan, kocht een leren jack, een paar stoere laarzen en een vette zonnebril. Vriendinlief was danig onder de indruk van mijn nieuwe look en familie en vrienden waren ook zeer te spreken over mijn nieuwe verschijning. Vroeger was ik nog een nogal onopvallende verschijning, een grijze muis. Tegenwoordig kijken de mensen me na als ik zo trots als een pauw door de straten van Utrecht paradeer. Dat allemaal omdat een volstrekt onbekende de keuze had gemaakt om zijn flamboyant gekleurde broeken in te ruilen voor een paar stoere jeans. Ik had zelf nooit verwacht dat een spijkerbroek zoveel impact zou kunnen hebben. Inmiddels twijfelen vrienden hardop of ze ook niet zo’n broek moeten aanschaffen. Ik kan het ze alleen maar van harte aan raden.

 

PME Jeans, voor mij staan deze legendarische spijkerbroeken symbool voor een positieve verandering. Niet alleen voor mij als persoon maar ook voor alle andere kleren in mijn kast want werkelijk alles staat op deze broek. Of het nu overhemden zijn of T-shirts en of er nou sneakers of boots onder draag, het maakt de broek helemaal niets uit.

 

Zwembad beschadigd door aardbevingen

Het Groningse Slochteren was op zaterdagmiddag het epicentrum van een aardbeving met een kracht van 2,6. Dat blijkt uit cijfers van het KNMI. Het zou de zwaarste aardbeving in het gebied sinds 2015 zijn.Vanaf een kracht van 2,0 is een aardbeving voelbaar en kan deze schade aanrichten. In het gaswinningsgebied rondom Slochteren vonden de afgelopen jaren wel vaker bevingen met een kracht van boven de 2,0 plaats, maar zo hard ging het zelden. Dit is niet de eerste aardbeving die Groningen treft. Er zijn al vele discussie aan de gang over minder gaswinning in Groningen. Alleen komt de overheid er steeds niet uit. Waar ook nog steeds een discussie over is, is over wie de schade gaat vergoeden. Door alle deze aardbevingen is er behoorlijk wat schade toegediend aan huizen, schuren, monumenten en ook zwembaden.

 

Daarvoor schrijf ik dit namelijk. Wij zijn al een aantal keer getroffen door aardbevingen door de gaswinning. Daarbij is ons huis beschadigd geraakt. Er zijn veel scheuren in het plafond en muren gekomen. Ook is er door de aardbeving ons zwembad beschadigd. Ons zwembad in ons alles in de zomer, want wij gaan niet op vakantie en blijven altijd thuis. Daarom is het belangrijk dat wij een zwembad thuis hebben. Door de aardbevingen heb het zwembad leeg laten lopen, want de tegeltjes vielen van het zwembad in het water en hij zou hierdoor lek kunnen worden. Met de zomer in het vooruitzicht heb ik het zwembad toch laten renoveren door een bedrijf wat gespecialiseerd is in zwembadrenovatie op het gebied van aardbevingen. Dit bedrijf is vooral actief in Amerika waar meer aardbevingen voorkomen, maar omdat Groningen nu ook last heeft van aardbevingen zijn zij ook begonnen in Nederland. Het bedrijf heeft een paar zwembaden gerenoveerd in Groningen en die eigenaars waren erg positief over het bedrijf, dus heb ik ze gebeld. Het bedrijf is eerst wezen kijken bij het zwembad en wat er allemaal moest gebeuren. Een week daarna zijn zij aan de slag gegaan en na een dag hard werken hadden zij het al af.

 

Nu na deze zware aardbeving van afgelopen zaterdag te hebben gehad ben ik meteen naar mijn zwembad gaan kijken. Toch had ik kleine twijfel factor achter in mijn hoofd, maar ik hoopte op het beste. Het bleek gelukkig allemaal nog goed te zijn. Dus ik ben erg dankbaar voor de mensen die mijn zwembad aardbeving bestendig hebben gemaakt, zodat ik deze zomer zorgeloos kan genieten van het zwembad.

 

Bijstand op de loer

Mijn tante en oom zijn helaas al een aantal jaar gescheiden. Ze zijn redelijk onvriendelijk uit elkaar gegaan. Tot mijn spijt is het gevolg hiervan dan ook geweest dat ik mijn oom sinds dien niet meer heb gezien. Nog één keer heb ik een dagje meegelopen op zijn werk voor een schoolopdracht. Die werd mij destijds opgedragen op de middelbare school. Inmiddels heeft mijn tante een nieuwe vriend gevonden. Het is een onwijs aardige gast en hij sluit goed aan op de rest van mijn familie. Ze zijn dolgelukkig samen. Dat is natuurlijk erg fijn om te zien, zeker na een vrij ruwe scheiding. Ze wonen inmiddels samen in Almere. Mijn tante is bij hem ingetrokken. Helaas heeft mijn tante een probleem: ze wordt steeds ontslagen op haar werk.

 

Ze werkt dan voor lange tijd voor een werkgever, maar na een aantal jaar werk wordt haar contract niet verlengd. Dit is nou al een aantal keer voorgevallen. Ze krijgt dan wel een aantal maandsalarissen mee, maar hiervan kan ze niet oneindig blijven leven. Op een gegeven moment zou ze toch weer aan de bak moeten. De kosten worden er echter niet minder op. Erg vervelend voor  mijn tante natuurlijk, maar zo wordt het ook een probleem voor mijn nieuwe oom. Ze wonen voor nu nog goed samen in Almere. Wanneer mijn tante echter niet meer aan werk kan komen op een of andere manier, hebben zij een probleem. Mijn tante is ook al in de vijftig jaar en de meeste werknemers zijn op zoek naar jonge, frisse werknemers en niet naar mensen die al richting hun pensioen aan het werken zijn.

Zo is mijn tante dus wel. Wanneer ze niet meer aan de bak komt raakt het geld vanzelf een keer op. Mijn nieuwe oom kan het huis en alle bijkomende vaste lasten niet voor beide blijven betalen van alleen zijn inkomen. Het kan dus best gebeuren dat  mijn tante in de bijstand terecht gaat komen. Hoe vervelend dat ook is, de kans is zeker aanwezig.

 

Hierdoor denken ze buiten de box en kijken ze naar eventuele andere huizen. Het probleem is allen dat mijn tante door omstandigheden geen hoge maximale hypotheek meer kan afsluiten. Wanneer de bank een hypotheek verstrekt kijken zij naar het inkomen en vermogen van degene die een hypotheek wil afsluiten. Wanneer ze zien dat mijn tante geen baan heeft en leeft op de bijstand, zullen ze misschien geen of een lage hypotheek willen afsluiten.

Een huis staat in brand

Een paar jaar geleden werd ik ’s nachts wakker gemaakt door het geluid van sirenes. Toen ik in de ochtend beneden kwam vertelde mijn moeder mij dat een huis in de fik stond een paar straten verderop. Elke ochtend neem ik dezelfde bus naar school. Ik studeer op de Uithof in Utrecht. Het bleek dus dat de bushalte pal tegenover het afgebrande huis was. Toen ik die ochtend op mijn bus stond te wachten kon ik goed zien wat er allemaal gaande was. Er stond een grote brandweerwagen die de straat aan een kant blokkeerde. De andere kant van de straat was afgezet met rood-wit lint. Achter het lint stonden een aantal mensen te kijken naar het afgebrande huis. De brandweer had het meeste vuur al uitgeblust. Er was nog maar erg weinig over van het rijtjeshuis. Alles was zwart, de meeste kozijnen waren ingezakt en de hele straat stonk naar rook. Het huis was verwoest en de brandschade was enorm. De straat bestaat uit rijtjeshuizen, waardoor het huis er pal naast ook was beschadigd. Dat huis was, net zoals het afgebrande huis, gelukkig op tijd geëvacueerd. Het gezin dat erin woonde heeft geluk gehad dat ze aan de andere kant van het huis geen buren hadden. Het was het hoekhuis aan de rechterkant van de straat.

 

Het gezin dat erin woonde stond achter het lint te kijken naar al hun verbrande bezittingen. Hoe groot de brandschade geweest is weet ik niet precies. Wel kan ik vertellen dat er vrij weinig meer van het huis over was, dus het zal hoe dan ook een enorm bedrag zijn geweest. Mijn bus kwam na een minuut of vijf aangereden. Daardoor heb ik die ochtend niet meer meegekregen van de brand. De dag erna kwam stond ik weer op mijn bus te wachten en zag ik dat het huis was afgezet en er al resten werden afgebroken. Een tijdje later hoorde ik van iemand uit mijn straat dat zij de persoon kende. Het gezin bleek goed verzekerd, dus de verzekering had de brandschade vergoed. Het gezin heeft, als ik haar mag geloven, een nieuw huis gekocht in dezelfde wijk. Ze zijn er dus goed vanaf gekomen, dat is het belangrijkst. Het enige nadeel van dit alles is dat je de afgebrande spullen bent verloren. Spullen kunnen emotionele waarde hebben, zoals fotoalbums en andere persoonlijke spullen. In zo’n situatie mag je echter blij zijn dat je ongedeerd bent. Spullen zijn vervangbaar, maar levens niet.

 

De spijkerbroek is mijn favoriete kledingstuk

De spijkerbroek is absoluut mijn favoriete kledingstuk. Het liefste slaap ik er nog in. Bij wijze van spreken dan. Ik heb een groot aantal jeans in mijn kast liggen en ik heb er eigenlijk nooit genoeg. Mijn vrouw begrijpt mijn fascinatie voor PME jeans niet en dat zorgt weleens voor woorden, maar dan hoef ik haar eigenlijk alleen maar te herinneren aan haar liefde voor make-up spullen en dan is alle kou weer uit de lucht. Ze bedoelt het ook niet kwaad als ze me aanspreekt op mijn ‘verslaving’ dat weet ik wel, maar af en toe heeft ze even een aanleiding nodig om haar hart te luchten. Op zo’n moment zet ik haar op de bank, schenk haar een glas wijn in en laat haar praten. Dat werkt altijd perfect.

 

Mijn meest favoriete model van dit moment is de pme jeans aviator. Ik heb er nu drie in mijn kast liggen en hoewel ik daarnaast nog veel meer keus heb, pik ik er iedere dag toch weer zo eentje uit. Het draagcomfort van de broeken is enorm fijn. Bij andere broeken heb ik altijd het idee dat ik nauwelijks kan bewegen en als ik me al beweeg dan voelt het allemaal zo stijf en stug aan. Ik wil het liefste kleding die lekker zit en die je niet lijkt te voelen. Je moet je er vrij in kunnen bewegen en niet er bij na hoeven denken of je bijvoorbeeld wel op je hurken kunt zitten met een broek. Ik houd altijd goed in de gaten of er nieuwe PME jeans uit worden gebracht. Ik ben geabonneerd op nieuwsbrieven en ga ook altijd even in de winkels kijken of er nog iets nieuws is. Dan neem ik mijn jongste zoon mee en dan gaan we even een stukje wandelen en maken dan een stop bij de winkel.

 

Ze kennen me daar onderhand goed en soms bellen ze me zelfs als ze nieuwe modellen binnen krijgen zoals bijvoorbeeld de pme jeans commander. Ik had er heel erg naar uitgekeken om dit model te kunnen voelen en te passen. Ik had al een heleboel mooie reclameposters gezien en naar mijn inschatting kon dat weleens mijn nieuwe favoriete broek worden. Bij de winkel weten ze ook altijd precies wanneer ze me moeten bellen. Nooit onder werktijd, want dan kan ik me nog maar moeilijk concentreren en neem ik het liefste vrij om meteen langs te gaan. Nee, ze bellen altijd of in het weekend of ‘s avonds na het eten in het geval van een koopavond. Ik heb dan de mogelijkheid om direct even te gaan kijken, te passen en natuurlijk in veel gevallen ook te kopen. Of mijn liefde voor deze broeken ooit minder zal worden? Dat denk ik niet!

Zolder opruimen

Het is de hoogste tijd om het zolder een keer op te ruimen. Als ik spullen zoek kan ik ze niet meer goed vinden omdat het een groot zooitje is op mijn zolder. Daar moet verandering inkomen dus ik ga mijn zolder opruimen. Ik heb een aantal dozen gekocht waar ik mijn spullen in op kan gaan bergen. Wanneer ik op het zolder kom schrik ik van de rommel. Ik wist dat het erg was maar zo erg had ik het nog nooit gezien. Ik zou niet weten waar ik moet beginnen met het opruimen.

Ik besluit te beginnen met een hoek waar allemaal servies staat. Dit servies heb ik gekregen van mijn oma maar ik gebruik het eigenlijk nooit. Daarom besluit ik toch maar om het weg te doen. Ik ga verder met een stapel met verjaardagskaartjes. Het is leuk om daar weer eens tussen te kijken. Ik zie kaartjes van vriendinnetjes van toen ik 16 werd en leuke zelfgemaakte kaarten van mijn tante. Ik stop ze in een bewaardoos omdat ik het leuk vind om deze te bewaren. Dan ga ik verder met een hoek vol met zwembad toebehoren. Van een net om vuil uit het zwembad te halen tot aan een filtersysteem voor in mijn opblaaszwembadje. Ik stop de spullen in een doos omdat ik weer dat ik deze nog zeker ga gebruiken. Dan valt mijn oog op een klein zwart doosje. Ik open het en zie dat er een paar prachtige oorbellen in zitten die ik al jaren kwijt was. Zo zie je maar dat het goed is om een keer goed op te ruimen. Je komt vaak spullen tegen die je al een tijd kwijt was. En soms kom je spullen tegen waarvan je niet eens meer wist dat je ze nog had.

Toen ik eindelijk alle spullen had uitgezocht was ik kapot. Ik heb veel spullen weggedaan en spullen die ik wel wil bewaren heb ik in dozen gestopt. Dozen met spullen die ik nooit gebruik, zoals mijn bewaardoos en een doos vol knuffels, heb ik achteraan op het zolder gezet. Spullen die ik snel weer ga gebruiken, zoals de doos met zomerkleding en de doos met zwembad toebehoren, staan vooraan. Zo kan ik gemakkelijk bij wanneer ik ze nodig heb. Ik ben blij dat ik deze klus nu eindelijk af heb. Nu kan ik makkelijk spullen vinden en ik heb geen onnodige spullen die veel ruimte innemen op het zolder staan.

Het aanleggen van een zwembad

Bij het aanleggen van een zwembad komt veel kijken. Het bepalen van de vorm, het kiezen van de tegels en nog veel meer andere zwembad toebehoren. Dit is niet zomaar iets, het is een beslissing dat erg belangrijk is. Een zwembad heb je niet voor even, maar voor een lange tijd. Daarom is het nemen van de juiste beslissingen erg belangrijk. Je kunt niet zomaar alles weer veranderen omdat dat erg duur is. Om de juiste keuzes te maken kun je je laten adviseren bij een zwembadspecialist. Hier kun je inspiratie op doen en adviezen vragen voor jouw zwembad. Zorg voor een zeer gespecialiseerd bedrijf zodat je de juiste keuzes maakt. Het is ook erg belangrijk dat je nadenkt over het onderhoud van het zwembad. Als je niet de juiste keuzes maakt is de kans groot dat het water snel groen uit kan slaan. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een passend en goed filtersysteem. Ook is het slim om bij het plaatsen van het zwembad rekening te houden met de planten om het zwembad heen. Er zijn veel planten die veel bladeren verliezen. Plaats deze planten niet te dicht bij je zwembad. Dit voorkomt dat er veel bladeren terecht komen in het water. Natuurlijk kun je de bladeren er gemakkelijk uithalen met een daarvoor bestemd net. Maar het scheelt een hoop werk als je rekening houdt met de beplanting rondom je zwembad.

Het is voor veel mensen ook heel belangrijk dat een zwembad er mooi uitziet. Daarom is het belangrijk dat je goed nadenkt over de stijl van je zwembad. Kies je voor kleine of grote tegels? En kies je voor kleur of voor wit? Dit zijn voorbeelden van vragen die jezelf zou kunnen stellen. Maar er komt nog veel meer bij kijken. Het is voor veel mensen belangrijk dat alle zwembad toebehoren in dezelfde stijl zijn. Kies je voor ronde of hoekige vormen? En ga je voor glanzende materialen of juist voor matte materialen? Vaak zijn er veel spullen in dezelfde stijl te verkrijgen. Het combineren van verschillende soorten materialen, vormen of kleuren kan natuurlijk ook. Dit kan ook zorgen voor een mooi effect. De stijl van je zwembad is je eigen keuze. Maar het is wel belangrijk om er goed over na te denken. Want een zwembad heb je niet voor even. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van jouw prachtige zwembad genieten.

Belastingadviseur inschakelen voor belastingaangifte

Voor sommige mensen kan de belastingaangifte nog best een lastig karwij zijn. Niet iedereen is thuis in de wereld van de cijfertjes en als zelfstandig ondernemer ben je niet altijd op de hoogte. Stel je bijvoorbeeld voor dat je je eigen nagelsalon runt, dan heb je toch geen zin om met die cijfertjes bezig te zijn? Toch is dit enorm belangrijk om goed te regelen, want een fout in je belastingaangifte kan voor veel problemen zorgen en daar zit je toch liever niet op te wachten.

Heb je zelf niet de nodige kennis? Denk er dan eens aan om een belastingadviseur in te schakelen. Deze kan je helpen met de belastingaangifte en zorgt dat dit hele proces een stuk makkelijker verloopt. Ondanks dat het altijd verstandig is om zelf de basiskennis in huis te halen, kan het erg handig zijn om de complexere zaken door een speciaal opgeleid persoon te laten controleren. Voor de eerste vragen kun je terecht bij de BelastingTelefoon van de belastingdienst. Maar kom je er dan nóg niet uit? Dan schakel je dus een adviseur in. Dit kan ook in samenspraak met de BelastingTelefoon, zo weet u altijd zeker dat u met een betrouwbaar persoon te maken heeft.

Een belastingadviseur kunt u bijna overal vinden. In elke regio/elke plaats zit wel een klein kantoor of valt er iemand te vinden die bekend is met de belastingaangifte. Vergeet echter niet dat het altijd wel om vertrouwelijke informatie gaat. Denk daarom goed na over wie u in wilt schakelen, om de kans op fraude zo klein mogelijk te maken. Het inschakelen van een erkend belastingadviseur is dan ook vaak de beste optie. Dit betekent namelijk dat u met bepaalde voordelen te maken krijgt en mocht het dan een keer mis gaan, dan heeft u iets om op terug te vallen. Als de belastingaangifte geregeld wordt door een persoon die u via via kent, zonder de juiste papieren, dan kan dit in sommige gevallen een valkuil zijn. Een foutje is snel gemaakt, zowel bewust als onbewust, en hiermee kunt u flink in de problemen komen. Daarnaast is er in de laatste jaren enorm veel veranderd waardoor particulieren en bedrijven vaak niet precies weten waar ze recht op hebben. Dit is nog een reden waarom een actief medewerker van een belastingkantoor u mogelijk meer vooruit kan helpen. Het zou zonde zijn als u door een onjuiste aangifte belangrijke inkomsten misloopt. Dat wilt u natuurlijk niet!